Nathan Trail Mix Plus review

Nathan Trail mix drinkbelt
Altijd liep ik te klooien met mijn drinkbelt tijdens mijn duurlopen. Ik had een eenvoudige belt met vier flesjes en een klittenband sluiting en een vakje aan de voorkant. Het klittenband heeft natuurlijk een bepaalde houdbaarheidsdatum en wordt steeds losser. Daarnaast kan je een dergelijke belt niet prettig afstellen op je heupen met als resultaat dat de belt steeds omhoog kruipt. Het voorvakje was net te klein voor twee zakjes gel en er paste dan al helemaal geen banaan of andere voeding bij. Hij miste ook nog eens een apart vakje voor mijn sleutel. Mijn nieuwe belt moest dus aan heel wat requirements voldoen:

Maar het is amazing! Ik heb een belt gevonden die aan al mijn wensen voldoet. Het is de incredible “Nathan Trail Mix Plus (600 ml) – Black, ONE SIZE”
Alle voordelen op een rijtje

  • De belt kruipt niet omhoog en de flesjes klotsen niet. Na twee kilometer heb ik nog nauwelijks in de gaten dat ik een belt om heb. Je kan de belt eerst grof instellen met een gespsluiting aan de achterkant. Daarna kan je hem nog zeer accuraat finetunen met kleine dingetjes aan de zijkant (ik weet de naam niet van die dingetjes)
  • De 2 x 300 ml flesjes drinken top. Ze hebben een handig Push-Pull tuutje.
  • Een ruim vakje aan de voorkant waar met gemak 4 gelletjes in kunnen, maar ook een iPhone XR inpast.
  • Een apart klein vakje voor je sleutel aan de voorkant

 

Nadelen:

  • Liever zou ik iets meer drank meedragen tijdens een marathon. Volgens de specs, zou je onder bandjes nog meer spullen moeten kunnen klemmen
  • Doordat je nauwelijks in de gaten hebt dat je een belt draagt, zou je bijna vergeten te drinken onderweg.

Hier heb ik hem besteld: https://www.nathansport.eu/shop/trail-mix-plus/ en nee, dit is geen sponsored post.