Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 4317 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Craig Mack: Rest in Power
Muziek

Craig Mack: Rest in Power

By maart 13, 2018 No Comments

Vanmorgen las ik verbaasd op Twitter dat Craig Mack op 46-jarige leeftijd is overleden. Één hit scoorde hij slechts, Flava in Ya ear. Dat was dan ook meteen een echte banger. Dit gebeurde juist in de tijd dat ik het op de voet volgde. Hij kwam tegelijk met Biggie. Notorious B.I.G. steeg tot grotere hoogte maar ging 22 jaar eerder dan Craig Mack. Van mijn karige zakgeld kocht ik destijds Biggies CD (Ready to Die) en van Craig Mack kocht ik de LP (Project Funk da World) Ja, vinyl dus. Ik heb hem nog ergens op zolder liggen. Na deze LP is er weinig meer van hem vernomen.