Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 4317 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Awesome, I f*ckin' shot that-Beastie Boys
Muziek

Awesome, I f*ckin’ shot that-Beastie Boys

By oktober 14, 2013 No Comments


Geef vijftig man een flipcamera en stuur ze zonder verdere instructies de Madison Square Garden in waar de Beastie Boys optreden. Een unieke concertregistratie is het resultaat.

De opkomst van Mixmaster Mike is al legendarisch te noemen maar wat daarna te zien is, is moeilijk te beschrijven. De Beastie Boys gaan helemaal los in hun eigen Madison Square Garden (The Beasties komen uit New York en zijn grote NY Knicks fan). Vanuit alle hoeken en standen filmen de bezoekers het concert. Zelfs de toiletbezoeken zijn er niet uitgeknipt. Ben Stiller (30:20) komt toevallig als gast even in beeld, dansende kinderen en een uitzinnig publiek. Doug E Fresh geeft ook nog acte de presence.

Een aantal jaar geleden sprak ik Nico Dijkshoorn tijdens een kop koffie. Hij wees mij op dit mooie project.

Leave a Reply